HAPTIC R&D CONSULTING

Despre HAPTIC R&D CONSULTING

HAPTIC R&D CONSULTING, avand sediul social in Aricestii Rahtivani, Prahova (ROMANIA), este o companie de consultanta in tehnologie si inginerie care ofera solutii inovatoare atat pentru domeniul industrial, comercial dar si rezidential.

Transfer Tehnologic

Obiectivul nostru o reprezinta chiar tinta dvs. care transpusa intr-un mod vizionar de a crea o sinergie intre IMM-uri, organizatii si laboratoare de cercetare si dezvoltare care sa conlucreze impreuna la proiecte revolutionare si inovative. Introducerea noilor tehnologii pe piata de profil.

HAPTIC R&D CONSULTING isi concentreaza activitatea pe organizații private și publice, ONG-uri, universități, institute educaționale și agenții care oferă diverse servicii legate de programe finanțate de UE, cum ar fi programul Orizont 2020, ajutându-le să acceseze fonduri UE.

Filozofia companiei este aceea de a introduce Conceptul AOD de Management pentru imbunatatirea calitatii managementului intreprinderilor.

Conceptul AOD de Management

A – Automatizare – sarcinile repetitive vor fi create automat fie utlizand Inteligenta Artificiala sau Roboti Colaborativi.

O – Optimizare – Reducerea costurilor prin implementarea de noi solutii digitale.

D – Dezvoltare – introducerea de noi echipamente si tehnologii pe linia de productie.

AOD Management Software – DEMO

SERVICII OFERITE

Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea

 • activitati de inginerie (adica aplicarea legilor fizice si a principiilor de inginerie in proiectarea masinilor, materialelor, instrumentelor, structurilor, proceselor si sistemelor);
  • activitati de consultanta pentru:
   • utilaje,
   • procese industriale si
   • instalatii industriale;
  • realizarea de proiecte privind ingineria civila, hidraulica si de trafic;
  • proiecte de gospodarire a apelor;
  • elaborarea si realizarea de proiecte referitoare la ingineria electrica si electronica, miniera, chimica, mecanica, industriala si de securitate tehnica;
  • elaborarea proiectelor referitoare la instalatii de aer conditionat, refrigerare, sanitare si de control al poluarii, inclusiv acustica etc.

Oportunitati de Finantare Nerambursabila

Fondurile ORIZONT 2020/ EUROPE au lansat numeroase instrumente de finanțare, oferind IMM-urilor ocazia de a le folosi și de a se dezvolta mai bine pentru viitor.

 • Unul dintre cele mai puternice programe de finanțare este reprezentat de Instrumentul pentru IMM-uri, în cadrul căruia afacerea dumneavoastră ar putea primi fonduri de până la 2,5 milioane de euro.

Consultati aici unele dintre aceste programe.

Doriți să aflați mai multe despre modul de aplicare?

EXPOZITII/CONFERINTE/EVENIMENTE

Comunicari si diseminari stiintifice prin parteneriate media pentru expozitii / conferințe / evenimente pentru a ajunge la publicul țintă. 

Haptic.ro a inregistrat mai multe  Parteneriate Media cu organizatorii principali de evenimente și conferințe internaționale din întreaga lume, cum ar fi RENEXPO, Marmarafuar, EasyFairs, OITE, ReedExpo Japan,  ACM EVENTS, dar și cu unele universități.

Click aici pentru calendarul expo/conferinte/evenimente.

HAPTIC R&D CONSULTING SRL
Adresa: 107028 Aricestii Rahtivani, Prahova – ROMANIA

J29/1175/2017    CUI 37619708

Pentru mai multe informatii ne puteti scrie utilizand formularul Contact Us , tel. nr. +40.769.23.88.76 sau sa ne transmiteti un email la info[at]haptic[dot]ro.