26/09/2015

Termeni si Conditii

In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti in intregime de acord cu termenii si conditiile de mai jos va rugam sa NU utilizati haptic.ro (denumit in continuare si Site).

Prin utilizarea Haptic.ro va declarati acordul dvs deplin cu termenii si conditiile de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie! Termenii si conditiile acestui site pot fi modificate la anumite intervale de timp fara nici o notificare catre dvs, de aceea este necesar ca dvs sa verificati cu regularitate
aceasta pagina si sa va asigurati ca sunteti pe deplin de acord cu termenii si conditiile acestui site.

Folosirea site-ului haptic.ro

Aceste condiții de utilizare se aplica utilizarii serviciului oferit de site-ul haptic.ro de catre utilizatorii care intentioneaza sa foloseasca site-ul pentru a publica si a consulta anunturi online care vizeaza vanzarea si cumpararea de bunuri noi sau folosite sau diverse servicii furnizate de utilizatori.

Folosirea site-ului Haptic.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

Anunturile pot fi publicate gratuit atat prin crearea unui cont de utilizator cat si fara cont pe site si au o valabilitate de 60 de zile.

Prin “utilizator” se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul, indiferent de motiv.

Site-ul este vizibil pentru toti utilizatorii care il acceseaza, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe Site cu nume de utilizator, adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator pe Site, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

Site-ul haptic.ro nu exercita nici un rol de intermediar sau de garantie intre utilizatorii site-ului, intreaga responsabilitate a continutului anunturilor si a veridicitatii lor revenind celor care au postat anuntul. Activitatea site-ului consta in crearea, publicarea si difuzarea anunturilor gratuit.
Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

Persoanele care publica anunturi pe acest site trebuie sa se asigure ca anunturile lor respecta legislatia in vigoare, normele morale si conditiile de adaugare a anunturilor pe site.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de site sau fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul prin email primit de la haptic.ro

Informatiile trebuie sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti. Prin urmare, sunt interzise urmatoarele tipuri de anunturi:

Nu sunt admise urmatoarele tipuri de anunturi:

– calomnioase, defaimatoare, rasiste sau care promoveaza ura;

– cu continut adult / erotic / pornografic (sau orice altceva legat de sex);

– matrimoniale;
– privind adult videochat, amanti / amante, prostitutie sau servicii de masaj erotic;
– privind modalitati de hacking sau cracking;
– privind medicamente sau dispozitive pentru marirea penisului, marirea sanilor sau a masei musculare;
– privind testari de medicamente;
– privind transplanturi de organe umane sau cu privire la ovule, fetusi si mame purtatoare / surogat;
– obscene sau licentioase;
-privind servicii de imprumut, camata sau altele din aceasta categorie;
– care contin numere de telefon sau sms cu suprataxa;
– privind arme si munitii;
– oferte de lucru de tip MLM sau de munca la domiciliu pe internet;
– privind produse contrafacute care nu sunt marcate cu cuvintele ‘replica’ sau ‘copie’;
– care contin imagini sau cuvinte reprezentand marci inregistrate pentru care nu aveti dreptul sa faceti publicitate;
– cu privire la scheme piramidale de castig;
– anunturi adaugate in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului;
– servicii de ghicit sau alte servicii din aceasta categorie;
– scrise in alta limba decat limba romana;
– cu privire la tigari, bauturi alcoolice;
– care promoveaza incalcarea drepturilor de autor (vanzari / copieri de CD-uri, DVD-uri cu filme, muzica, precum si alte tipuri de software pentru care nu detineti drepturile de autor sau de distributie);
– care promoveaza spam-ul;
– care propun spre vanzare bunuri si servicii care in mod normal sunt gratuite;
– care incalca drepturile legale ale altor persoane sau firme;
– ce contin informatii de contact ale altor persoane;
– ce contin link-uri catre alte site-uri;

Nu se admit anunturi cu acelasi continut, sau care fac referire la mai multe produse.

Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la stergerea anuntului si/sau restrictionarea accesului la acest site.

Ne rezervam dreptul sa stergem orice anunt care incalca interdictiile din regulile de publicare, fara instiintare prealabila si fara a datora nici o explicatie. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la site al adreselor IP de pe care consideram ca s-a abuzat.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice haptic.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Haptic.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre Haptic.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Haptic.ro de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la info[at]haptic.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Drepturi de autor

Continutul si elementele de grafica ale site-ului haptic.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin Haptic.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Haptic.ro.

In completare, haptic.ro beneficiaza de contributia utilizatorilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, bloguri, etc.). Haptic.ro selecteaza continutul primit de la membrii sai cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Haptic.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continut, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Haptic.ro nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

Legaturi

Haptic.ro poate contine legaturi catre alte site-uri. Nu putem fi responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

Haptic.ro nu ofera nici o garantie ca:

-serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

-serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

-rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului haptic.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

-orice eroare de program va fi corectata;

-orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de haptic.ro se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Declinarea pretentiilor
Persoanele care publica anunturile sunt pe deplin responsabile pentru orice inexactitati, informatii inselatoare sau omisiuni in cadrul anunturilor publicate. In nici un caz Haptic.ro sau detinatorii acestuia nu vor fi responsabili sau datori in ceea ce priveste orice prejudiciu sau pierdere (directa, indirecta, speciala sau de alta natura), incluzand ranirea sau moartea, rezultate din orice modalitate de utilizare a acestui site. Nu vom fi datori pentru pierderile directe, indirecte sau rezultante, pentru pierderile de date, pentru pierderile de profit, de castiguri sau de afaceri cauzate de utilizarea acestui site. Singurele persoane responsabile sunt cele care au adaugat anunturile care au cauzat aceste pierderi.
Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si Conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si Conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si Conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra haptic.ro si  in privinta utilizarii site-ului haptic.ro, constituind unica conventie dintre dumneavoastra si site si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de haptic.ro
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si haptic.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Raspunderea
Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.
Incheierea acordului
Haptic.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.