Haptic R&D Consulting a stabilit noi contacte de afaceri in cadrul evenimentului MariMatch@SMM brokerage

Haptic R&D Consulting SRL, fiind o companie de inovare în domeniul tehnologiei pentru afaceri, axată pe transferul de tehnologie, a fost prezentă la MariMatch@SMM în perioada 2-5 februarie 2021 cu ocazia SMM Digital 2021, cel mai important târg internațional maritim, Enterprise Europe Network Hamburg, un B2B virtual internațional virtual -Networking-Eveniment MariMatch!

Acest eveniment a fost conceput ca o platformă de parteneriat pentru vizitatorii și expozanții SMM, oferind o oportunitate de a întâlni potențiali parteneri pentru noi afaceri, pentru proiecte de cercetare și dezvoltare și pentru a vă extinde rețeaua în sectorul maritim.

Rețea virtuală B2B

Reprezentanții companiilor, startup-urilor, asociațiilor, universităților și institutiile de cercetare care oferă sau caută soluții inovatoare, investighează noi colaborări și caută parteneri de proiect adecvați vor avea ocazia minunată de a discuta ideile lor în cadrul întâlnirilor electronice de 20 de minute.

Tematici:

Oferte și cereri de soluții maritime inovatoare, de ex.

Sustenabilitate în industriile maritime
Digitalizare și automatizare
Fabricarea aditivă
Propulsie alternativă și reducerea emisiilor
Materiale bio și economie circulară în construcția navală

Relationarea cu parteneri internaționali din toate categoriile prezente la SMM

Industria navală și șantierul naval
Echipamentul navei
Propulsie și electronică
Interioare marine
Tehnologie portuară și sisteme de marfă
Servicii maritime
Transport maritim
Tehnologia marină
Sfaturi privind finanțarea UE

În cooperare cu NCP „Transportul maritim și tehnologiile maritime”, participanții la MariMatch @ SMM 2021 au aflat mai multe despre oportunitățile de finanțare europene pentru proiecte de cercetare, dezvoltare și inovare maritimă.

Despre Enterprise Europe Network

Rețeaua Enterprise Europe ajută întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) să profite la maximum de oportunitățile de afaceri din UE și nu numai. Adunând în jur de 600 de organizații de sprijin pentru afaceri din peste 60 de țări, experții noștri vă pot ajuta să găsiți parteneri de afaceri internaționali, să obțineți noi tehnologii și să primiți finanțare sau finanțare din partea UE. Și vă pot consilia cu privire la aspecte atât de diverse precum proprietatea intelectuală, legislația internațională sau legislația și standardele UE.