01/01/1970

Titlu implicit

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EuroNanoForum 2019

iunie 12 @ 8:00 AM - iunie 14 @ 5:00 PM EEST

Conferința EuroNanoForum 2019, eveniment al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, reprezintă cel mai important forum european care reunește cercetători, experți din industrie și factori de decizie politică.

A noua ediție a conferinței europene EuroNanoForum 2019 se va desfășura în perioada 12 – 14 iunie 2019, la Palatul Parlamentului.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 1000 de participanți din Europa și din întreaga lume, oferind oportunități de discuții cu privire la provocările intersectoriale, concentrându-se atât pe aplicarea industrială a rezultatelor cercetării, cât și pe viitoarele priorități strategice de cercetare în domeniul Nanotehnologiei și Materialelor Avansate din cadrul programului Orizont 2020.

Conferința este organizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT Bucharest), iar programul va consta în sesiuni de cercetare și inovare care vizează promovarea sinergiilor dintre părțile interesate și subiecte de creștere a inovării și economiei în Uniunea Europeană.

Ediția de anul acesta se va desfășura pe parcursul a 3 zile, fiind formată din sesiuni de conferințe care vor fi organizate în primele 2 zile, iar în a treia zi se vor derula workshop-uri, evenimente de brokeraj și vizite la facilitățile de cercetare.

Puteți găsi toate informațiile necesare cu privire la conferința EuroNanoForum 2019 la: https://www.euronanoforum2019.eu/

Details

Start:
iunie 12 @ 8:00 AM
End:
iunie 14 @ 5:00 PM
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Bucuresti
Bucuresti, Romania + Google Map

(English) Be Part of HAPTIC Media Partnership Universe

HAPTIC.ro has already established over 300 media partnerships with principal actors in international events and conferences from all over the world such as IDTechEx, INSTICC, ConferenceSeries, SelectBio, BigIT, IoT Tech Expo, Jakajima but also with some Universities.
Your event/conference will be published onto event calendar from where can be saved as the date.
Your event description and event banner will be published on Expo page.
Event sharing via Social Media channels.
Add your logo on Partners area.

’’Spending the Time Researching Your Industry, your Issues, and Your audience’’

speakerA Strong Message
  • Underline your +++positive and benefits of products and services.
  • Promoting brand before and after the events
    • Publishing articles about speech before and after event on website
  • A Good Sign For Your Customers
    • Using a Keynote Speaker demonstrates professionalism.

KEYNOTE SPEAKER

Drop us an email to stay on top of this https://www.haptic.ro/contact-us/