EuroNanoForum 2019

Conferința EuroNanoForum 2019, eveniment al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, reprezintă cel mai important forum european care reunește cercetători, experți din industrie și factori de decizie politică.

A noua ediție a conferinței europene EuroNanoForum 2019 se va desfășura în perioada 12 – 14 iunie 2019, la Palatul Parlamentului.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 1000 de participanți din Europa și din întreaga lume, oferind oportunități de discuții cu privire la provocările intersectoriale, concentrându-se atât pe aplicarea industrială a rezultatelor cercetării, cât și pe viitoarele priorități strategice de cercetare în domeniul Nanotehnologiei și Materialelor Avansate din cadrul programului Orizont 2020.

Conferința este organizată de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT Bucharest), iar programul va consta în sesiuni de cercetare și inovare care vizează promovarea sinergiilor dintre părțile interesate și subiecte de creștere a inovării și economiei în Uniunea Europeană.

Ediția de anul acesta se va desfășura pe parcursul a 3 zile, fiind formată din sesiuni de conferințe care vor fi organizate în primele 2 zile, iar în a treia zi se vor derula workshop-uri, evenimente de brokeraj și vizite la facilitățile de cercetare.

Puteți găsi toate informațiile necesare cu privire la conferința EuroNanoForum 2019 la: https://www.euronanoforum2019.eu/