Roboti Modulari pentru Aplicatii Futuristice

CellRobot permite oricui să construiască sute de roboți funcționali sau jucării utilizând module de celule robotizate.

La fel ca celulele din corpul nostru lucrează împreună pentru a crea viață și funcție, CellRobot este format din celule robotizate individuale care pot fi asamblati împreună pentru a compune roboți practici și funcționali.

CellRobot

La baza robotului, se regaseste centrul de comanda, care comunică cu celelalte celule cadru / musculare care sunt conectate de el. În interiorul fiecărei celule, există un servomotor, un senzor și un MCU independent (unitate de control microprogramat). Odată conectat la centrul de comanda folosind îmbinări ușor de conectat anticipat, fiecare celulă poate fi direcționata pentru o miscare în orice direcție și unghi dorit. Aceste celule vor veni în seturi de 2, 4, 8 și 12, și pot fi configurate în orice fel. În plus, vor exista și celule funcționale (numite x celule) pentru lucruri cum ar fi: spoturi, roți, conectori, și aparatele de fotografiat.

CellRobot va lansa un suport cu propriile sale aplicații mobile (care funcționează cu iOS și telefoane bazate pe Android). Aplicația va avea două moduri: modul de ghidare și modul personalizat. Modul de ghidare direcționează utilizatorii cu privire la modul de a asambla diferiti roboți și ajută pentru a verifica dacă au făcut-o în mod corect. Modul personalizat permite utilizatorilor să creeze orice forma sau miscari pe care le doresc. Indiferent de mod, aplicația recunoaște imediat ce a fost creat și prezintă o vizualizare 3D prin intermediul aplicatiei.

Aplicatia va include, de asemenea, o bibliotecă de forme pentru un set inițial de idei cu privire la ceea ce se poate crea. Biblioteca de forme se se va extinde în timp, pentru a ajuta comunitatea sa adauge noi configurații, idei și experimente. Odată ce un robot este configurat, acesta poate fi apoi controlat folosind aplicația. Roboții pot fi asamblati și dezasamblati rapid și fără probleme.

De asemenea, compania va oferi o platformă deschisă pentru a permite altor furnizori de tehnologie pentru a dezvolta aplicații și noi tipuri de X-celule pentru soluții CellRobot.