Costum sportiv de activare musculara

Un nou echipament sportiv apare la orizont pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate și mai mult decât atât se apropie pentru a fi o îmbunătățire pentru atleti in obtinerea celor mai bune rezultate competitive.

Acest echipament sportiv high-tech know-how german denumit Antelope este format din țesături speciale de compresie cu electrozi integrati și cabluri, astfel ca veti simti precum o îmbrăcăminte sport obișnuită. Impulsurile electrice sunt generate de unitatea electronică numit ANTELOPE BOOSTER. Sistemul poate fi comnadat confortabil cu smartphone-ul sau tableta prin ANTELOPE APP.

Un antrenament cu ANTELOPE este foarte eficient. De exemplu, în 4 săptămâni, puteți crește: performanță de până la 30%, sărind capacitatea de până la 20%, volumul muscular până la 10%. Dureri de spate este redus în 90% din toate cazurile.

Antelope sport suit

how it works

Toate produsele Antelope sunt realizate din țesături de compresie multi-direcționale de intindere, care asigura ca electrozii integrati sunt în mod constant plasati pe piele în poziția corectă. Acesti electrozi provin din cea mai noua generație, care nu necesita electroliti externi, si sunt conectati cu cabluri conductoare speciale pe partea interioară. Antilope BOOSTER activează contracția musculară și este controlată de o aplicație prin Bluetooth. Aplicatia este instrumentul de ajustare și de evaluare. Acesta conține un programe special și setări (frecvență, niveluri de intensitate, timpul de antrenamente, viteză, intervale, etc.). Datele antrenamentului sunt salvate și pot fi accesate cu ușurință.

Caracteristica principală a BOOSTER este numărul de grupe musculare pe care le activeaza. Pentru a activa o grupa de muschi (de exemplu, ambi bicepsi sau ambi muschi a membrelor superioare) este necesară o pereche de electrozi cu poli pozitivi și negativi, astfel încât curentul poate curge de la un electrod, intră în corp și apoi iese pe celalalt electrod pentru a finaliza traseul. Un dispozitiv care activează doar un singur grup de muschi se numeste dispozitiv 1-canal. Cu cât numărul de grupe musculare care trebuie activat sunt mai multe tot la fel de multe canale va trebui prevazut si dispozitivul.